Området

Fastigheten Jungfrun 24 ligger mycket centralt i attraktiva kvarter på Östermalm. Till Östermalmstorg går man på mindre än 5 minuter, till Nybroplan och Stureplan tar det cirka 10 minuter till fots.

Det är nära till allmänna kommunikationer, exempelvis mindre än 250 meter till flera busslinjer och två T-banestationer inom 300 meter, Östermalmstorg och Stadion.

Det ligger flera välansedda skolor inom Hedvig Eleonora och Oscars församlingar. Nämnas kan Carlssons skola, Hedvig Eleonora skola, Fredrikshovs slottskola och Fredrikshovs gymnasium (Manilla), Östra Reals gymnasium, Östermalmsskolan och Gärdesskolan. Det finns flera daghem och förskolor inom promenadavstånd.

Flera välsorterade matvarubutiker, såsom ICA Esplanad, Hemköp, Lidl och Picard, ligger inom 300 meter.

Det finns ett rikt utbud av trevliga restauranger i närområdet. Likaså finns ett antal fina take-away restauranger med till exempel pizza, sushi, thailändsk och indisk mat.

Östermalm gränsar till flera grönområden med upplysta löparspår och vackra promenadstråk på Gärdet liksom på Södra och Norra Djurgården. Östermalms IP erbjuder goda möjligheter till sportaktiviteter i form av fotboll, friidrott, ishockey och skridskoåkning på en av Stockholms få konstfrusna skridskobanor. Anrika Kungliga Tennishallen och Tennisstadion ligger omkring en kilometer från fastigheten.